ВАШИНГТОН — Поддръжник на Доналд Тръмп, който се хвана отзад“

...
ВАШИНГТОН — Поддръжник на Доналд Тръмп, който се хвана отзад“
Коментари Харесай

Бунтовник от 6 януари, който се „хвана отзад“ офицер от Капитолия, ще бъде осъден

ВАШИНГТОН — Поддръжник на Доналд Тръмп, който „ се хвана откъм гърба “ чиновник от Капитолия на Съединени американски щати на 6 януари и го прекатурна през перваза, следва да бъде наказана във вторник.

Ралф Челентано, човек от Ню Йорк, който смяташе Доналд Тръмп за най-великия президент в американската история, беше задържан през 2022 година и наказан в процеса предходната година. Съдебните доказателства демонстрират, че Челентано е повярвал на лъжите на Тръмп за изборите през 2020 година, като е написал в обществените медии, че „ лъжливите изборни служащи би трябвало да бъдат изправени пред съдии “, преди да се насочи към митинга „ Спрете кражбата “ във Вашингтон на 6 януари, а по-късно да се насочи към Капитолия.

„ Докато би трябвало да се признае, че беше „ заздравен “ от митинга, Челентано марширува над една миля до постройката на Капитолия, стискайки знамето на Тръмп, сгъваеми столове, завързани за раницата му, която носеше кръпка който гласи „ Убийте ги всички и дано Бог да реши нещата “, пишат прок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР