ВАШИНГТОН — Остават по-малко от три дни до частичното затваряне

...
ВАШИНГТОН — Остават по-малко от три дни до частичното затваряне
Коментари Харесай

Камарата на представителите се завръща от ваканция, докато лидерите претеглят краткосрочния законопроект, за да избегнат затваряне

ВАШИНГТОН — Остават по-малко от три дни до частичното затваряне на държавното управление, Конгресът още веднъж кипи от бръщолевене за кратковременен законопроект за срочно финансиране, с цел да се предотврати приключване.

Камарата се връща на сесия в сряда след двуседмична отмора и ръководителят Майк Джонсън, R-La., даде обещание да даде на членовете 72 часа преди гласоподаване на съглашение за финансиране, оставяйки незадоволително време, с цел да се избегне отчасти прекъсване до крайния период в петък среднощ без краткотраен законопроект.

Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър, D-N.Y., сподели за Сената етаж в сряда, той се надява, че съглашението за държавно финансиране ще бъде подписано „ доста скоро “.

„ Преговарящите в двете камари не престават да работят, с цел да подсигуряват, че държавното управление няма да спре да работи в края на седмицата, “ той сподели. „ Продължаваме да реализираме доста добър прогрес по съглашение и сме доста покрай това да го реализираме. “


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР