Вашингтон — Обвиненият сенатор Боб Менендес, демократ от Ню Джърси,

...
Вашингтон — Обвиненият сенатор Боб Менендес, демократ от Ню Джърси,
Коментари Харесай

Сенатор Боб Менендес няма да се кандидатира на първичните избори на Демократическата партия в Ню Джърси, може да поиска преизбиране като независим, ако бъде оправдан по дело за подкуп

Вашингтон — Обвиненият сенатор Боб Менендес, демократ от Ню Джърси, разгласи в четвъртък, че няма да се кандидатира на първичните избори на Демократическата партия, защото е изправен пред обвинявания, че е разменил политическото си въздействие за пари, само че сподели, че може да изиска преизбиране като самостоятелен, в случай че бъде оправдан.

„ Няма да депозирам документи за първичните избори на Демократическата партия този юни. уповавам се, че освобождението ми ще стане това лято и ще ми разреши да продължа кандидатурата си като самостоятелен демократ на общите избори “, сподели Менендес във видео, споделено в YouTube.

Менендес беше упрекнат във федерални обвинявания в корупция през септември и се противопоставяше на апелите за оставка, макар че се отдръпна от мощния си ръководител на комисията по външни връзки.

заговорничеше да работи като задграничен сътрудник за Египет и приемаше скъпи дарове в подмяна на удобни мнения за Катар. Последният обвинителен акт, разпечатан през март, упреква...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР