ВАШИНГТОН — Номинацията на президента Джо Байдън на Адил Манги

...
ВАШИНГТОН — Номинацията на президента Джо Байдън на Адил Манги
Коментари Харесай

Номинацията на Байдън за първия американец мюсюлманин във федерален апелативен съд в опасност

ВАШИНГТОН — Номинацията на президента Джо Байдън на Адил Манги за авторитетен арбитър от областен съд на Съединени американски щати е в заплаха, откакто двама демократи в Сената оповестиха, че ще се опълчи на номинацията му.

Sens. Catherine Cortez Masto, D-Nev., и Joe Manchin, D-W.Va., обявиха, че ще се опълчват на номинацията на Mangi в Апелативния съд на Съединени американски щати за третия окръг. Демократите имат единствено болшинство от 51 на 49, неналичието на републиканска поддръжка на Манги значи, че той няма елементарното болшинство, належащо за потвърждаване. Манги ще бъде първият американец мохамеданин, който ще служи като арбитър в апелативен съд, който има последната дума по множеството федерални правни разногласия.

„ Г-н. Връзката на Манги с Алианса на фамилиите за правдивост е надълбоко притеснителна “, сподели Кортес Масто в изказване за NBC News. „ Тази организация спонсорира стипендия на името на Кати Буден, член на локалната терористична организация Weather Underground, и се заст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР