Вашингтон — Моряк от военноморските сили, базиран в Япония, беше

...
Вашингтон — Моряк от военноморските сили, базиран в Япония, беше
Коментари Харесай

Старшина от военноморските сили на САЩ, базирана в Япония, обвинена в шпионаж

Вашингтон — Моряк от военноморските сили, основан в Япония, беше упрекнат от американските военни в шпионаж за хипотетично даване на класифицирана информация на чиновник на непознато държавно управление.

Брайс Педичини, основен старши офицер противопожарен контролер, е упрекнат в даване на документи на чиновник на непознато държавно управление минимум седем пъти сред ноември 2022 година и февруари 2023 година в Хамптън Роудс, Вирджиния, съгласно обвинителен лист получен от CBS News.

През май 2023 година в Йокосука, Япония, той се опита да съобщи фотоси, показващи екрана на компютър, обвързван към секретна мрежа на военните.

Той предоставяше информацията „ с причина да имам вяра, че ще бъде употребявано за щета на Съединените щати и в интерес на непозната нация “, се споделя в обвинителния лист, добавяйки, че то е „ обвързвано с националната защита “. Не е ясно какви тъкмо документи е предал или на коя нация. Педичини е упрекнат също по този начин в неуведомяване за контакт с чужбина и искане на класифицирана инф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР