ВАШИНГТОН — Министерството на правосъдието на президента Джо Байдън нареди

...
ВАШИНГТОН — Министерството на правосъдието на президента Джо Байдън нареди
Коментари Харесай

Законодателите питат защо администраторът на Байдън е казал на имиграционните съдии да не говорят с медиите без разрешение

ВАШИНГТОН — Министерството на правораздаването на президента Джо Байдън подреди на водачите на съюза на имиграционните съдии да изискат позволение от надзора, преди да приказват, което някои законодатели и профсъюзни водачи виждат като ход за затваряне на устата на критиците на граничната политика, макар че Байдън споделя, че е „ най-просъюзният президент “ в миналото.

Законодателите от двете страни на пътеката — от представителя на републиканската партия Джим Джордан от Охайо, до представителя на ръководителя на Progressive Caucus Pramila Jayapal, D-Wash. — преследват администрацията по отношение на нейното решение, с въпроса за имиграцията и рецесията на южния граничен фронт и в центъра в месеците, водещи до сериозните президентски избори. Над 700-те имиграционни съдии в нацията са хората, които вземат решение дали мигрантите, търсещи леговище в Съединените щати, могат да останат законно в страната и сега те са изправени пред рекордно закъснение от повече от 3 милиона каузи.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР