ВАШИНГТОН — Мъж от Минесота, осъден за нападение на множество

...
ВАШИНГТОН — Мъж от Минесота, осъден за нападение на множество
Коментари Харесай

Бунтовник от 6 януари, който нападна полицията, призовава за „отговорност“ за изборните лъжи през 2020 г.

ВАШИНГТОН — Мъж от Минесота, наказан за нахлуване на голям брой чиновници по време на нападението на 6 януари против Капитолия на Съединени американски щати, прикани за „ отговорност " за политици, които разпространяваха неистини за изборите през 2020 година по време на чуването на присъдата му в четвъртък.

Брайън Мок беше наказан на 33 месеца във федерален затвор, дребна част от деветте години във федерален затвор, които прокурорите беше търсил. Правителствена записка за присъдата означи многократните офанзиви на Мок против правоприлагащите органи и „ множеството погрешни изказвания “, които той направи по време на процеса. С заем за времето, което към този момент е излежал, Мок ще излежи по-малко от две години в допълнение време зад решетките.

Мок, който беше мощен покровител на Доналд Тръмп, сподели по време на чуването за присъдата си че е чувал „ едно и също нещо още веднъж и още веднъж “ от републикански политици, които лъжливо твърдяха, че е имало солидна изборна машинация през 2020 година Мок отбеля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР