ВАШИНГТОН — Лишен адвокат от Мисисипи, който е излежал затвор

...
ВАШИНГТОН — Лишен адвокат от Мисисипи, който е излежал затвор
Коментари Харесай

Лишен адвокат, осъден на затвор за подкуп, свидетелства, че е дал на Джеймс Байдън 800 000 долара заеми, получил е само половината обратно в нов обрат

ВАШИНГТОН — Лишен юрист от Мисисипи, който е излежал затвор за рушвет, сподели на следователите по следствието за импийчмънт в Камарата в четвъртък, че той даде на първия брат Джеймс Байдън 800 000 $ заеми, само че получи единствено 400 000 $ назад – което съставлява нов поврат в широкообхватното следствие.

Джоуи Лангстън сподели в показания при закрити врата, че „ няма никаква документи или записи за такива заеми “, съгласно източник, осведомен с неговите показания.

Лангстън сподели, че е дал четири заема на Джеймс през 2016 година, един през 2017 година и евентуално други в спомагателни моменти във времето.

Лангстън несполучливо се опитваше да анулира присъдата си за рушвет в съда през 2016 година Не е ясно дали той е желал федерално опрощение от тогавашния президент Барак Обама през последната година на Обама в ръководството.

Огромната финансова помощ от Лангстън за тогавашния втори брат вкарва нов детайл на конспирация в следствието за импийчмънт на хипотетичната корупц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР