ВАШИНГТОН — Конгресменът Максуел Фрост, D-Fla., е човешко въплъщение на

...
ВАШИНГТОН — Конгресменът Максуел Фрост, D-Fla., е човешко въплъщение на
Коментари Харесай

Байдън все още не е изложил програма за втори мандат. Съюзниците казват, че той трябва да го направи.

ВАШИНГТОН — Конгресменът Максуел Фрост, D-Fla., е човешко олицетворение на всички демократически настроени гласоподаватели, които недоволстват президента Джо Байдън: Той е млад, той е напредничав, той е черен и латиноамериканец.

И 26-годишният първокурсник има вяра, че президентът се бори с гласоподавателите от неговия генезис, тъй като те не са чули безапелационна стратегия, обрисувайки по какъв начин Байдън би подобрило живота им, което би ги стимулирало да го изберат за втори мандат.

„ Това е ключът към преизбирането “, Фрост, който седи в консултативния съвет на акцията на Байдън, сподели пред NBC News, предупреждавайки, че „ не е задоволително “ да се популяризират достиженията от последните две години или да се омаловажава евентуалният конкурент на Републиканската партия Доналд Тръмп. „ Трябва също да приказваме какви са проектите за 2025, 2026 и по-късно. И по какъв начин това се вписва в бъдещето, за което се борим? Мисля, че това в действителност е ключът сега, изключително за младите, прогресивни г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР