Вашингтон — Комисията по вътрешна сигурност на Камарата на представителите

...
Вашингтон — Комисията по вътрешна сигурност на Камарата на представителите
Коментари Харесай

Комисията на Камарата на представителите е готова да придвижи членове за импийчмънт срещу Алехандро Майоркас

Вашингтон — Комисията по вътрешна сигурност на Камарата на представителите е на път да придвижи членове за импийчмънт против секретаря по вътрешната сигурност Алехандро Майоркас във вторник, което ще проправи пътя за цялостно гласоподаване в Камарата в идващите дни.

Републиканците в Камарата на представителите разгласиха в неделя две публикации за импийчмънт против висшия имиграционен чиновник на президента Байдън, обвинявайки го в „ тенденциозен и последователен отвод да съблюдава закона “ и „ нарушение на публичното доверие “ по отношение на метода, по който администрацията се оправя с мигрантска рецесия на границата сред Съединени американски щати и Мексико.

Представителят на Републиканската партия Марк Грийн от Тенеси, ръководител на комисията, сподели, че панелът е „ изчерпал всички други благоприятни условия “ да подведе Майоркас под отговорност. Конгресменът Бени Томпсън от Мисисипи, най-хубавият демократ в комисията, характеризира напъните за импийчмънт като „ машинация “ и сподели, че в публикациите липсва „ даже и парченце доказателство за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР