ВАШИНГТОН — Камарата на представителите в четвъртък е готова да

...
ВАШИНГТОН — Камарата на представителите в четвъртък е готова да
Коментари Харесай

Камарата на представителите е готова да приеме законопроект за краткосрочно финансиране, за да предотврати спирането на работата

ВАШИНГТОН — Камарата на представителите в четвъртък е подготвена да одобри законопроект за краткосрочно финансиране, с цел да предотврати отчасти прекъсване на работата на държавното управление този уикенд и да купи Конгресът има повече време за финансиране на държавното управление.

Говорителят Майк Джонсън, R-La., беше изправен пред рецензии от редови консерватори, че са били държани в незнание по отношение на двупартийни разноски договорка, оповестена в сряда, която включва шест от 12-те сметки за разноски, които финансират федералните организации.

Но обръщайки се към кореспонденти на седмичната си конференция, Джонсън твърди, че двупартийното съглашение, реализирано тази седмица, разрешава на Конгреса да финансира държавното управление посредством приемане на обособени законопроекти, а не посредством един солиден, изчерпателен пакет разноски, прочут като омнибус.

„ Процесът на бюджетни заеми е противен, демокрацията е грозна. Това е методът, по който работи всяка година, постоянно. Освен че въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР