ВАШИНГТОН — Камарата е готова да приеме закон в сряда,

...
ВАШИНГТОН — Камарата е готова да приеме закон в сряда,
Коментари Харесай

Камарата вероятно ще приеме законопроект, който може да забрани TikTok, изпращайки го до Сената

ВАШИНГТОН — Камарата е подготвена да одобри закон в сряда, който може да забрани TikTok в Съединени американски щати, защото републиканците и демократите звучат по този начин паника, че известното приложение за шерване на видео е опасност за националната сигурност.

TikTok, благосъстоятелност на основаната в Китай компания майка ByteDance, провежда нападателна лобистка акция, с цел да анулира законодателството, като твърди, че ще наруши правата на Първата корекция на нейните 170 милиона консуматори в Съединени американски щати и ще навреди на хиляди дребни предприятия, които разчитат на нея.

" Вие ще унищожите дребни компании като нас; това е нашият занаят. Ние Създадох триумф “, сподели Пол Тран, който със брачната половинка си има компания за грижа за кожата, наречена Love and Pebble, на протест в поддръжка на TikTok пред Капитолия във вторник.

Той споделиха, че бизнесът им съвсем затвори предходната година, до момента в който не се появи TikTok Shop и „ тотално взриви нашия бизнес “. Сега 90% от бизнеса им идва от приложението, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР