Вашингтон — Изпълнител на Службата за вътрешни приходи, който се

...
Вашингтон — Изпълнител на Службата за вътрешни приходи, който се
Коментари Харесай

Бившият изпълнител на IRS Чарлз Литълджон, който призна, че е изтекъл данъчните регистри на Тръмп, осъден на 5 години затвор

Вашингтон — Изпълнител на Службата за вътрешни доходи, който се призна за отговорен в приключването на федералните данъчни регистри на някогашния президент Доналд Тръмп и някои от най-богатите хора в нацията бяха наказани в понеделник на 5 години затвор, 3 години следено освобождение и санкция от 5000 $. Присъдата поставя завършек на наказателно дело, което разкри източника на редица приключвания на високопоставена данъчна информация през последните години.

38-годишният Чарлз Литълджон се призна за отговорен по едно обвиняване за неразрешено откриване на данъчни заявления и информация за декларациите през октомври и беше изправен пред оптималната присъда от 5 години затвор. Разследващите споделиха, че той е употребявал позицията си на реализатор на националния бирник, с цел да получи нелегално и по-късно да разпръсне финансовите записи на някогашния президент, което е довело до " многочислени публикации ", основани на информацията.

Преди да осъди Литълджон в понеделник, федералният областен арбитър А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР