Вашингтон — Хънтър Байдън ще даде показания при закрити врата

...
Вашингтон — Хънтър Байдън ще даде показания при закрити врата
Коментари Харесай

Хънтър Байдън ще се яви за депозиране на 28 февруари, казват републиканците в Камарата на представителите

Вашингтон — Хънтър Байдън ще даде показания при закрити врата на 28 февруари пред Комисиите по надзора и правосъдната комисия, споделиха републиканците в четвъртък, явно разрешавайки спор по отношение на настояванията за неговите показания, които ескалираха през последните седмици.

„ Депозирането му ще пристигна след няколко изявленията с членове и сътрудници на фамилията на Байдън. Очакваме с неспокойствие показанията на Хънтър Байдън “, споделиха представителите Джеймс Комър от Кентъки и Джим Джордан от Охайо, съответните ръководители на комисиите.

И двете комисии утвърдиха пренебрежение към резолюциите на Конгреса против сина на президента Байдън за предходен отвод да се съобрази с призовките на Конгреса за предоставяне на показания при закрити порти на фона на следствието на Републиканската партия за импийчмънт на президента.

Пълният състав беше надъхан да гласоподава да го държи в пренебрежение към Конгреса тази седмица, до момента в който юристът на Хънтър Байдън не даде знак за готовността си да свидетелст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР