Вашингтон — Хънтър Байдън дава показания в сряда в показания

...
Вашингтон — Хънтър Байдън дава показания в сряда в показания
Коментари Харесай

Хънтър Байдън дава показания в показания пред Конгреса относно бизнес отношенията на семейството

Вашингтон — Хънтър Байдън дава показания в сряда в показания пред две комисии на Камарата на представителите, откакто следствието на републиканците за импийчмънт на президента Байдън претърпя неуместна крах — основен очевидец беше неотдавна упрекнат в неистина по отношение на бизнес покупко-продажбите на първото семейство.

Републиканците в надзорните и правосъдните комисии на Камарата на представителите от дълго време търсят показанията на Хънтър Байдън, като предишния месец се насочиха към оповестяването му за пренебрежение към Конгреса. Те твърдяха, че показанията на Хънтър Байдън са „ сериозен съставен елемент “ от тяхното следствие за импийчмънт, което се концентрира към обвиняванията, че президентът се е облагодетелствал от задгранични бизнес покупко-продажби на членове на фамилията си, до момента в който е бил вицепрезидент.

Но следствието към момента не е разкрило никакви доказателства за закононарушения, подлежащи на импийчмънт, и му беше нанесен удар, когато назначеният от Тръмп специфичен прокурор, проверяващ Хънтър Байдън, о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР