ВАШИНГТОН — Федералният съдия, наблюдаващ предстоящия процес на Доналд Тръмп

...
ВАШИНГТОН — Федералният съдия, наблюдаващ предстоящия процес на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Съдия отрича „риболовната експедиция“ на Тръмп да призове протоколите на комисията от 6 януари

ВАШИНГТОН — Федералният арбитър, наблюдаващ идния развой на Доналд Тръмп за интервенция в изборите, сподели в решение от понеделник, че опитът на някогашния президент да призове това, което му юридически екип, наименуван " изчезнали " записи от комисията на Камарата на представителите на 6 януари, наподобява е " риболовна експедиция ", която не е била добросъвестна.

Миналия месец екипът на Тръмп сподели, че желае да призове архивистът на Съединени американски щати, служителят на Камарата на представителите, Комитетът по администрацията на Камарата, представителят Бари Лоудермилк, R-Ga., и представителят Бени Томпсън, D-мис, наред с други, казвайки, че има „ доста припокриване сред следствието на специфичната комисия и този случай " и огромна възможност някои от материалите да разискват очевидци на процеса.

U.S. Окръжният арбитър Таня Чуткан, която ще следи процеса против Тръмп, който би трябвало да стартира през март, сподели в решение от понеделник, че няма да изисква от федералните чиновници да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР