ВАШИНГТОН — Две федерални програми — едната отговаря за откриването

...
ВАШИНГТОН — Две федерални програми — едната отговаря за откриването
Коментари Харесай

Две федерални програми, които са от жизненоважно значение за националната сигурност, може да изчезнат, освен ако Конгресът не предприеме действия, казват служители на DHS

ВАШИНГТОН — Две федерални стратегии — едната дава отговор за откриването на химически, биологични и нуклеарни оръжия, а другата е предопределена да противодейства на летещите дронове нелегално във въздушното пространство на Съединени американски щати — и двете са изложени на риск да изчезнат на 2 февруари, в случай че Конгресът не предприеме дейности.

Проблемът, съгласно чиновници на Министерството на вътрешната сигурност, които следят и двете стратегии, не е, че те са спорни, само че че съществуването им е обвързано със противоречиви договаряния за бюджета, които постоянно не престават до 11-ия час или даже водят до прекъсване на работата на държавното управление.

В случай на прекъсване или преустановяване на техните власт, националната сигурност в Съединени американски щати ще бъде „ понижена доста “, споделиха те.

Офисът за битка с оръжията за всеобщо заличаване на DHS беше основан през 2018 година, с цел да открива оръжия и да изпраща сканиращо съоръжение до държавните и локалните правоприлагащи органи. Но законът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР