Вашингтон — Депутатите от Камарата на представителите гласуваха да изгонят

...
Вашингтон — Депутатите от Камарата на представителите гласуваха да изгонят
Коментари Харесай

Кой гласува за изгонването на Джордж Сантос? Ето каква е резолюцията за експулсиране от Камарата на представителите

Вашингтон — Депутатите от Камарата на представителите гласоподаваха да изгонят представителя на Републиканската партия Джордж Сантос от Конгреса в петък, което го прави едвам шестият член в историята на Съединени американски щати, който е бил изпъден с гласоподаване сътрудници.

Окончателното броене на гласовете за резолюцията за изпъждане на Сантос беше 311 против 114, което надалеч надвишава болшинството от две трети, изисквано според конституцията за триумф.

Сред републиканците 105 членове гласоподаваха да го изгонят, а 112 гласоподаваха срещу това. Демократите бяха по-обединени: 206 споделиха, че той би трябвало да бъде отхвърлен, до момента в който единствено двама гласоподаваха срещу изключването. (Осем членове – трима демократи и петима републиканци – не гласоподаваха, а двама демократи гласоподаваха „ присъстващи. “)

опетнени от кавги, довели до голям брой федерални обвинявания и неоправдателен отчет на комисията по нравственос, който наподобява убеди мнозина републиканските си сътрудници, на които към този момент не можеше да служи. Сантос се призна за почтен п...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР