Вашингтон — декември е сезонът на даренията и президентът Байдън

...
Вашингтон — декември е сезонът на даренията и президентът Байдън
Коментари Харесай

Байдън, в сезона на даренията, е готов да събере големи пари за кампанията този месец

Вашингтон — декември е сезонът на даренията и президентът Байдън отделя задоволително време, с цел да благодари на огромните донори на Демократическата партия за даряването на средства на акцията му за преизбиране.

Агресивен график за набиране на средства от брега до брега стартира във вторник, когато президентът би трябвало да управлява три набирания на средства в региона на Бостън. Графикът включва събития, водещи също от първата дама Джил Байдън, вицепрезидента Камала Харис и висши чиновници на акцията Байдън-Харис. Сътрудници споделиха детайлности с CBS News, очаквайки събитията да засилят водачеството на президента в Демократическата партия и неговото към този момент огромно парично преимущество пред евентуални противници на републиканците на общите избори.

Докато сътрудниците и донорите отхвърлиха да споделят съответни числа рано Във вторник, частично тъй като няма да знаят окончателните суми, до момента в който не бъдат решени събитията, декемврийското евакуиране е готово да бъде „ огромно число “, сподели е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР