ВАШИНГТОН — Членът на представителя Майк Галахър, R-Wis., който обяви

...
ВАШИНГТОН — Членът на представителя Майк Галахър, R-Wis., който обяви
Коментари Харесай

Републиканският представител Майк Галахър ще подаде оставка предсрочно, оставяйки мнозинството в Камарата на представителите да виси на косъм

ВАШИНГТОН — Членът на представителя Майк Галахър, R-Wis., който разгласи предишния месец, че няма да се кандидатира за преизбиране, възнамерява да подаде оставка от Конгреса предварително, съгласно два източника, осведомени с решението му.

Напускането на Галахър преди края на мандата му през януари е още един удар за ръководителя Майк Джонсън, R-La., и републиканците в Камарата на представителите, които се борят да ръководят и показват непоклатимост през този Конгрес.

Нито Галахър, нито неговият кабинет дадоха отговор на искане за коментар. Не беше ясно незабавно по кое време възнамерява да се отдръпна.

Rep. Кен Бък, R-Colo., който също не търси преизбиране, подава оставка от Конгреса в петък, намалявайки нищожното болшинство на Републиканската партия до 218-213. Ако Галахър напусне скоро, това болшинство ще се свие в допълнение до 217-213, което значи, че републиканците могат да си разрешат единствено едно дезертьорство на всеки избор, в случай че демократите гласоподават заед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР