ВАШИНГТОН — Членът на представителя Марджъри Тейлър Грийн е подала

...
ВАШИНГТОН — Членът на представителя Марджъри Тейлър Грийн е подала
Коментари Харесай

Членът на представителя Марджъри Тейлър Грийн подава предложение за отстраняване на Майк Джонсън от поста председател на Камарата на представителите

ВАШИНГТОН — Членът на представителя Марджъри Тейлър Грийн е подала искане за премахване на ръководителя на Народното събрание Майк Джонсън, споделиха пред NBC трима източника, осведомени с хода News, правейки това тъкмо когато Камарата на представителите гласоподава да избегне прекъсването на работата на държавното управление.

Джонсън, R-La., служи като представител в продължение на пет месеца, откакто пое поста на Кевин Маккарти, който беше свален от най-високата служба при сходен развой.

Не беше незабавно ясно по какъв начин Камарата ще работи по нейното предложение, което изисква единствено болшинство от гласовете за премахване на представителя. Грийн, R-Ga., не е подал предлагането като привилегировано – което би принудило гласоподаване в границите на два законодателни дни – а вместо това като постоянно предложение, което може да бъде отнесено до комисия, където евентуално ще отпадне.

Грийн сподели пред кореспонденти, че предлагането за овакантяване е по-скоро сигнален изстре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР