Вашингтон — Чарлз Макгонигал, бивш висш служител на контраразузнаването в

...
Вашингтон — Чарлз Макгонигал, бивш висш служител на контраразузнаването в
Коментари Харесай

Бивш ловец на шпиони от ФБР ще бъде осъден за укриване на плащания от бивш офицер от албанското разузнаване

Вашингтон — Чарлз Макгонигал, някогашен върховен чиновник на контраразузнаването в офиса на ФБР в Ню Йорк, ще бъде наказан в петък за укриване на минимум 225 000 $ в брой, който е получил от някогашен офицер от албанското разузнаване.

Макгонигал се призна за отговорен през септември по едно обвиняване за укриване от ФБР на заплащанията, които е получил от някогашен чиновник на албанската разследваща организация, който се е преместил в Ню Джърси.

В подмяна на неговото признание за отговорен, обвиняванията, свързани с това, че Макгонигал не е разкрил задграничното си пътешестване, с цел да се срещне с задгранични държавни чиновници и предприемачи, до момента в който е бил на работа във ФБР, бяха оттеглени.

наказан в Ню Йорк на повече от четири години затвор за работата си за глобен Руски олигарх и непосредствен съдружник на съветския президент Владимир Путин.

Обвиненията и в двата случая означиха зашеметяващо проваляне за някой, който в миналото е заемал един от най-хубавите постове в контраразузнаването на ФБ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР