ВАШИНГТОН — Бунтовник от 6 януари, който призна, че е

...
ВАШИНГТОН — Бунтовник от 6 януари, който призна, че е
Коментари Харесай

Бунтовникът от 6 януари е сътрудничил на прокурорите по делото за убийство, показват съдебните регистри

ВАШИНГТОН — Бунтовник от 6 януари, който призна, че е нападнал служители на реда с химически спрей и е употребявал мегафон, с цел да подтикне про-Тръмп тълпата да кражба на оръжия от правоохранителните органи получи понижена присъда след „ пълноценно “ съдействие с държавното управление, съгласно правосъдни протоколи, разпечатани в сряда.

Този въстаник, Самуел Лазар, е помагал на прокурорите с каузи против други бунтовници на Капитолия както и различен федерален престъпен обвинен, упрекнат в дело за ликвидиране, демонстрират правосъдните записи.

Лазар, както NBC News за първи път заяви, беше наказан по време на закрито произвеждане през март. След като се призна за отговорен в нахлуване, опозиция или възпрепятстване на избрани чиновници с рисково оръжие, той получи две години и половина или 30 месеца затвор. Лазар беше задържан през юли 2021 година и му беше подредено задържане до съда; Документите на Бюрото по пандизите демонстрират, че той е бил освободен от ареста през септември 2023 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР