ВАШИНГТОН — Белият дом критикува трима републикански сенатори за изравняване

...
ВАШИНГТОН — Белият дом критикува трима републикански сенатори за изравняване
Коментари Харесай

Белият дом отхвърля атаките на Републиканската партия срещу мюсюлмански кандидат за съдебен пост

ВАШИНГТОН — Белият дом подлага на критика трима републикански сенатори за равнене на това, което счита за „ жестоки и ислямофобски офанзиви “ против правосъден претендент на Байдън като част от по-голямо „ изпитание за клюка “ за дискредитиране на индивида, който ще бъде първият американски арбитър мохамеданин, който ще служи във федералния апелативен съд, в случай че бъде доказан.

GOP Sens. Тед Круз от Тексас, Джош Хоули от Мисури и Том Котън от Арканзас са извикани особено за „ злонамерена “ линия на разпит по отношение на възгледите на претендента за областен съд Адеел Манги по отношение на терористичната офанзива на бойците на Хамас в Израел на 7 октомври по време на чуването му през декември. Това докара до по-широка атака от страна на Judicial Crisis Network, консервативна организация за правосъдно покровителство.

„ Докато Mangi е служил в нейния борд от съветници, [Правният факултет Rutgers Център за сигурност, Race, and Rights] учиха учениците да ненавиждат Израел и Америка и да поддържат гл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР