Вашингтон — Американски военен самолет, превозващ 54 000 паунда храна

...
Вашингтон — Американски военен самолет, превозващ 54 000 паунда храна
Коментари Харесай

Американски военен полет с критична помощ за Газа пристига в Египет

Вашингтон — Американски боен аероплан, пренасящ 54 000 паунда храна и медицински консумативи за цивилни в Газа, кацна в Египет във вторник, първият от три такива полета, ориентирани към облекчение на филантропичната рецесия в анклава по време на мъртвило в боевете сред Израел и Хамас.

Агенцията на Съединени американски щати за интернационално развиване или USAID сподели, че C-17 на Военновъздушни сили е доставил доставките на Египет. След това те ще бъдат превозени на земята до Газа и разпределени на цивилни от Организация на обединените нации.

„ С 1,7 милиона вътрешно разселени хора и 2,2 милиона, нуждаещи се от филантропична помощ, увеличените филантропични доставки са от значително значение за спасяването на животи и облекчение на страданието на най-уязвимите “, се споделя в изказване на USAID. Агенцията сподели, че централното командване на Съединени американски щати е транспортирало доставките по искане на USAID „ за по-нататъшен прилив на животоспасяваща помощ за палестинските цивилни “ по време на продължаващото краткотрайно преустановяване на огъня сред Хамас и Израел.

пос...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР