ВАШИНГТОН – Разделеното правителство е често срещано и често объркано.

...
ВАШИНГТОН – Разделеното правителство е често срещано и често объркано.
Коментари Харесай

Изгонването на Джордж Сантос е само последният акт в една бурна година за Камарата на представителите

ВАШИНГТОН – Разделеното държавно управление е постоянно срещано и постоянно комплицирано. Но сегашната Камара на представителите на Съединени американски щати имаше може би най-бурната година в съвремието.

Ръководената от републиканците камара стартира годината с 15 гласувания, с цел да избере ръководител, най-вече от 1860 година насам. Девет месеца по-късно тя стана първата камара в историята на Съединени американски щати, която смъкна оратора по време на сесията, причинявайки невиждан 21-дневен интервал на несигурност, който в профил трима номинирани, преди партията да се спре на малко прочут конгресмен.

И в петък Камарата на представителите навлезе в последния си месец от 2023 година, като предприе изключителната стъпка да изключи един от личните си членове, към този момент някогашния конгресмен Джордж Сантос, R-N.Y., единствено за трети път от Гражданската война, откакто изфабрикува огромна част от биографията си и защото е изправен пред федерално обвиняване от 23 пункта за голям брой хипотетични закононарушения. (Той се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР