ВАШИНГТОН – Ръководителят на демократично лобистко бюро, което представляваше украинска

...
ВАШИНГТОН – Ръководителят на демократично лобистко бюро, което представляваше украинска
Коментари Харесай

„Нищо не се е променило“: Друг свидетел казва на Републиканската партия, че не е виждала корупция от Джо Байдън

ВАШИНГТОН – Ръководителят на демократично лобистко бюро, което представляваше украинска енергийна компания, сподели на законодателите в понеделник, че не е знаела за присъединяване на президента Джо Байдън в бизнес покупко-продажбите на сина си Хънтър.

Републиканците желаеха транскрибирано изявление с Карън Трамонтано, основен изпълнителен шеф на Blue Star Strategies, като част от тяхното следствие за импийчмънт против Байдън. Основното им обвиняване е, че украинската газова компания Burisma е подкупила Байдън за услуга, когато той беше вицепрезидент по време на администрацията на Обама.

„ Нито Хънтър Байдън, нито тогавашният вицепрезидент Джо Байдън са имали финансово или друго присъединяване в работата на моята компания с Burisma “, сподели Трамонтано пред законодателите, съгласно встъпително изказване, получено от HuffPost.

„ Също по този начин не съм осведомен с никакви финансови договорености или обезщетения на тогавашния вицепрезидент Байдън, свързани с бизнес връзките на сина му с Burisma или по различен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР