ВАШИНГТОН – Лейтенант от флота, държан 507 дни в японски

...
ВАШИНГТОН – Лейтенант от флота, държан 507 дни в японски
Коментари Харесай

Лейтенант от флота, задържан 507 дни в затвора в Япония, се запъти към САЩ

ВАШИНГТОН – Лейтенант от флота, държан 507 дни в японски затвор поради съдбовна автомобилна злополука, до момента в който беше ситуиран в най-голямата отвъдморска американска военноморска база, се завръща в Америка след Токио се съгласи да трансферира попечителството в родната му страна, съгласно фамилията му.

лейтенант Ридж Алконис беше наказан за повърхностно шофиране, довело до гибел, откакто злополуката през май 2021 година на паркинга на ресторант соба нудъл в град Фуджиномия умъртви двама японски жители – 85-годишна жена и 54-годишен мъж.

Той излежаваше тригодишна присъда затвор за конфликта, за който Алконис твърдеше, че се е случил, когато изгубил схващане зад кормилото заради височинна болест от фамилно пътешестване по нанагорнище на емблематичния връх Фуджи по-рано същия ден.

„ Почувствах, че тялото ми отслабва и колата ми се отклони от платното, само че съумях бързо да го поправям “, сподели той пред арбитър преди осъждането си, добавяйки, че по-късно е примрял, съгласно отчет на Звезди и р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР