Вашингтон – Кампанията на независимия кандидат за президент Робърт Ф.

...
Вашингтон – Кампанията на независимия кандидат за президент Робърт Ф.
Коментари Харесай

Кампанията на RFK младши се отрече от имейла си, наричайки подсъдимите от 6 януари „активисти“

Вашингтон – Кампанията на самостоятелния претендент за президент Робърт Ф. Кенеди младши се отхвърли от езика, употребен в имейл за набиране на средства в четвъртък, който се отнася до лицата, изправени пред обвинявания в протеста на 6 януари 2021 година в Капитолия като „ деятели “, на които са „ отнети конституционните им свободи “.

Имейлът прикани поддръжниците да подпишат петиция, призоваваща за освобождението на създателя на WikiLeaks Джулиан Асандж, който е изправен пред изгонване в Съединени американски щати и който имейлът назовава „ политически пандизчия “. То съпоставя тези, които бяха наказани на пандиза за дейностите им по време на протеста в Капитолия, с Асанж и Едуард Сноудън, някогашен помощник на Агенцията за национална сигурност, който живее в заточение в Русия, откакто разкри информация за строго секретни стратегии за наблюдаване на Съединени американски щати.

„ Британците желаят да се уверят, че нашето държавно управление няма да убие Асанж. Това е действителността, с която се сблъсква всеки американски жител – от Ед Сноудън, през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР