Вашето куче може да донесе $100 на час като кучешки посланик за фъстъчено масло, казва Honest Paws

...
Вашето кученце обича ли фъстъчено масло? Свободна работа, която плаща
Коментари Харесай

Вашето кученце обича ли фъстъчено масло? Свободна работа, която плаща $100 на час, може да бъде възможността за тях.

Компанията за уелнес за естествени домашни любимци Honest Paws търси кучешки посланици, които да представят нейния собствен продукт с фъстъчено масло, според съобщение за новините.

Работата: да популяризира фъстъченото масло на марката на различни места, подходящи за кучета, като паркове за кучета и магазини за домашни любимци, се посочва в съобщението.

Какво търсят: кучета с големи личности и страст към изцяло натурални лакомства за кучета; лигавене е позволено, казва компанията.

Част от концерта включва кучета, работещи като тестери на лакомства на събития на живо.

Уникалната длъжностна характеристика изброява други желани качества като задължителни, като „вкусни социални умения“, „любов към други кучета и хора, толкова голяма, колкото любовта ви към zoomies“ и човек, който да се присъедини към тях на събития и да им помогне с трудни задачи – като отваряне на буркана с фъстъчено масло, например.

Способността на вашето куче да се хладнокръвно, когато катерица притича, е определено предимство, според компанията.

 Австралийският парк за влечуги издава предупреждение за обществеността да бъде нащрек за отровни змии, които са по-активни поради необичайно високите температури.“ class= Австралийският парк за влечуги издава предупреждение към обществеността да бъде нащрек за отровни змии, които са по-активни поради необичайно високите температури. Австралийски парк за влечуги

Въпреки че почасовото заплащане може да не се хареса на вашия домашен любимец, той може да се радва на някои от другите „кучешки ползи“, включително често разтриване на корема и безкраен запас от фъстъчено масло на Honest Paws, се посочва в съобщението.

Кучетата могат да се наслаждават редовно на фъстъчено масло, но експертите съветват да се избягва фъстъчено масло, което съдържа ксилитол, заместител без захар, който е силно токсичен за домашни любимци, според Националния фъстъчен борд.

Honest Paws казва, че торбичките му с фъстъчено масло не съдържат съставката, според уебсайта му.

Похапването на фъстъчено масло в умерени количества повишава храненето на кучетата с протеини, здравословни мазнини, ниацин и витамини B и E, според Американския киноложки клуб. Предупреждава срещу високо съдържание на натрий.

Кандидатурите за ролята на кучешки посланик са отворени до 1 септември, според Honest Paws.

Компанията приема заявки за кучета от всички породи, се казва в съобщението.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР