Поръчан от Panda Express? Може да имате право на част от споразумение в размер на 1,4 милиона щатски долара

...
Вашето изплащане на Panda Express за вкъщи може да ви
Коментари Харесай

Вашето изплащане на Panda Express за вкъщи може да ви даде право на пари в брой.

Клиентите, поръчали доставка, могат да получат дял от споразумение за колективен иск на стойност 1,4 милиона щатски долара след като веригата за бързо хранене разреши исковете, тя даде „измамни“ обещания относно таксите за доставка и обслужване, според уебсайта на администратора на сетълмента.

Сега засегнатите клиенти имат избор между плащане в брой или безплатна храна. Крайният срок за подаване на иск е 10 януари 2024 г.

Жалбата, подадена през юли 2021 г., обвини популярния китайски американски ресторант, че рекламира такса за доставка на „ниска цена“ – обикновено $2,95 – на своя уебсайт и мобилно приложение. Вместо това начислява на клиентите допълнителни 10% „такса за обслужване“ върху доставките.

Panda Express отрече да е извършила нередности по случая.

McClatchy News се свърза с компанията-майка Panda Restaurant Group, за коментар в петък и очаква отговор.

Подробностите за споразумението ще бъдат финализирани на изслушване, насрочено за 8 ноември 2023 г.

Ето как да получите своя дял:

Кой отговаря на условията?

Клиенти, които са направили поръчка за доставка на уебсайта или мобилното приложение на Panda Express между 17 юли 2020 г. и 16 февруари 2022 г. и са били таксувани с такса за обслужване, отговарят на условията , според уебсайта на администратора на сетълмента.

Как да подам иск?

Формулярите за иск могат да бъдат попълнени и изпратени онлайн. Ще трябва да имате уникален идентификационен номер, включен в изпратено по имейл известие, под ръка, за да попълните формуляра.

Онези, които нямат идентификационен номер, могат да поискат такъв.

Като част от процеса на подаване на рекламации отговарящите на условията клиенти трябва да изберат дали искат да получат плащане в брой или ваучери за храна, се казва в уебсайта.

Каква е сумата на плащането?

Тези, които изберат опцията в брой може да очаква да получи около $10, въпреки че сумата може да бъде по-висока или по-ниска в зависимост от това колко валидни искания са подадени.

Клиентите, които изберат безплатна храна, могат да получат до два ваучера, валидни за носител предястие, поръчано чрез уебсайта или приложението Panda Express, според уебсайта. Има обаче няколко ограничения.

Ваучерите трябва да бъдат осребрени в рамките на една година след получаването им. Не е необходима допълнителна покупка и ваучерите са ограничени до един на транзакция на ден.

Кога ще получа плащане?

Плащанията и ваучерите ще бъдат изплатени, ако сетълментът бъде одобрен през ноември. 8 — но само след като всички жалби бъдат разрешени, казаха администраторите на сетълмента. Процесът може да отнеме до една година.

Котлоните се включват сами и предизвикват пожари, казват федералите. Сега Whirlpool трябва да плати

Федералните служители твърдят, че компаниите са плячкали на кредитополучатели на студентски заеми и са направили 8,8 милиона долара чрез измама

Федералните служители твърдят, че компанията „рутинно“ премахва здравни помощници от малцинствата поради искания на пациенти Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР