Вашето число на успеха: Как да го определите и използвате? Всяко

...
Вашето число на успеха: Как да го определите и използвате?
Всяко
Коментари Харесай

Вашето число на успеха: Как да го определите и използвате?

Вашето число на триумфа: Как да го определите и употребявате?

Всяко число има сила, която можем да използваме, с цел да реализираме персоналните си цели. Първо, обаче, би трябвало да определите самостоятелното си число на триумфа.

От антични времена хората употребяват магията на числата, с цел да реализиран това, което желаят и да реализират своите цели. Отдавна нумерологията учи всички характерности на цифрите, вследствие на което стана ясно, че всяка от тях има доста значимо значение, както и някои енергийни свойства. Освен това всеки човек има самостоятелно число на шанса, чиято сила може да обърне в своя изгода.

Как да определите цифрата на триумфа?
За да откриете своето число, можете да го изчислите или да обърнете внимание на това кои цифри най-често виждате в всекидневието. Тези цифри могат да бъдат:

номер на жилището или число от номера
едно от числата на вашата дата на раждане, изключително в случай че някое от тях се повтаря няколко пъти
номера на вашата кола
число, което е обвързвано с приятни мемоари (например, на изпит сте знаели отговорите единствено от трети тест и сте познали всички отговори)
това число постоянно се среща в серийните номера на сметките. В този случай то може да притегли благосъстояние

Всички горепосочени знаци могат да демонстрират вашето число на триумфа. Но за по-точен резултат е по-добре да го изчислите.

Как да изчислите цифрата на триумфа?
Датата на раждане дефинира нашата орис. Благодарение на нея можете да научите за характера, навиците, бъдещето и даже предишното на човек. В този случай би трябвало да употребявате датата на раждане, с цел да изчислите цифрата на триумфа.

Първо, вземете лист хартия и напишете датата на раждане, да вземем за пример – 14.05.1988.

След това съберете всички цифри от датата на раждане: 1 + 4 + 0 + 5 + 1 + 9 + 8 + 8 = 36.

Ако получите двуцифрено число, би трябвало да съберете числата, тъй че да получите едноцифрено число: 3 + 6 = 9.

След като извършите тези елементарни калкулации, ще разберете цифрата си на триумфа. Остава да разберете по какъв начин да го употребявате вярно.

Как да използваме щастливото си число в всекидневието?
На първо място предлагаме да го запишете на дребен лист хартия и постоянно да го носите със себе си. Най-важното е, то да не попада в ръцете на други хора, другояче силата му ще отслабне. Но даже и да се случи това, не се разстройвайте. В този случай би трябвало да го запиша още веднъж на хартия, само че този път бъдете по-внимателни.

С негова помощ можете даже да извършите вашето предпочитание. За да извършите това, би трябвало да вземете лист хартия и да напишете желанието си толкоз пъти, колкото е вашето число. След това го скрийте добре, само че не забравяйте от време на време да пресъздавате фантазията си. Благодарение на мощната сила на вашето число, скоро желанието безусловно ще се сбъдне.

Планирайте значими събития, бизнес договаряния и покупко-продажби на датата от месеца, съответстваща на вашето число. Например, в случай че цифрата ви е 8, най-успешната дата е 08.08. По това време цифрата ви ще бъде изключително интензивно, което значи, че всяко от вашите дейности ще докара до триумф.

Също по този начин можете да употребявате цифрата, с цел да подобрите любовния си живот. Например вашето число е 6, което значи, че е най-добре да планирате срещи на тази дата и в този час.

Благодарение на вашето число можете да определите духовната съгласуемост с други хора, само че за това би трябвало да изчислите самостоятелните им цифри. Ако числата съответстват, това значи, че имате особено връзка с този човек. Този способ може да се употребява за установяване на любовната съгласуемост с половинката ви.

Ако сте възнамерявали пренасяне, най-добре е вашият апартамент или къща да подхожда и на вашето самостоятелно число. В този случай новото място на престояване ще ви донесе единствено шанс, а сред стените на вашия дом постоянно ще се чувствате удобно.

Студентите могат да употребяват това число, с цел да преминат сполучливо изпитите. Разбира се, не можете авансово да разберете кой въпрос ще изтеглите, само че можете да напишете цифрата на триумфа на ръката, с която ще избирате билета. Този способ постоянно работи.

Ако постоянно срещате финансови усложнения, можете да употребявате цифрата на триумф, с цел да подобрите финансовото си положение. В този случай можете да опитате шанса си в лотарията. Опитайте се да закупите билет, в чийто номер вашето число се среща допустимо най-вече пъти.

Ако желаете да увеличите прихода си, би трябвало да напишете цифрата на триумфа и да го запазите в портфейла си. В допълнение, можете да го поставите в касичка или на всяко друго място, където съхранявате пари. Силната сила на вашето число може да форсира потока на паричната сила, което значи, че финансовото ви положение скоро ще се усъвършенства.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР