Вашата работа и всеотдайност ни карат да се гордеем, че

...
Вашата работа и всеотдайност ни карат да се гордеем, че
Коментари Харесай

Фандъкова връчи грамоти на екипите, заминали за Турция след трусовете

Вашата работа и безрезервност ни карат да се гордеем, че сме българи. Професионализмът и смелостта, който проявявате, както при избавителните действия в Турция, където екипите ви първи от Европейския съюз отидоха да оказват помощ, по този начин и при осъществяването на ежедневните задания, са почтени. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, която на 3 март връчи грамоти на участвалите от дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ на Столична община в дейностите по търсене и избавяне след земетресението в Турция на 6 февруари 2023 година

За извънреден професионализъм при подготовката, организацията и координацията на екипите в избавителните интервенции в Турция грамота получи шефът на „ Аварийна помощ и предварителна защита “ Красимир Димитров.
 Столична община
Общо 28 мъже и една жена бяха удостоени от кмета на София с грамоти за проявен професионализъм, храброст и безрезервност при работата им в Турция.

Всеки един от вас осъзнава своята отговорност при дилемите, вашите екипи са непрекъснато на терен и би трябвало да са първи, с цел да оказваме помощ на хората, сподели също столичният кмет. Тя им благодари и сервира своето и на столичани благодарност и почитание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР