Вашата професия е от онези, в които нямаш право на

...
Вашата професия е от онези, в които нямаш право на
Коментари Харесай

Гълъб Донев пред МВР: Всяко съобщение за катастрофа ме пълни с гняв

" Вашата специалност е от тези, в които нямаш право на неточност ", обърна се министър председателят Гълъб Донев към чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Той е посетител на националното заседание на сектора. - " Не постоянно оценяваме обстановките и напъните, нормално виждаме пропуските. Разчитам на вас и за всички последващи обстановки, при които органите на реда ще бъдат на своя пост. Всеки човек е скъп ", добави министър председателят.

Всяко известие за злополука на пътя ме изпълва с яд, тъй като съм уверен, че на войната на пътя може да се постави край. Заедно сме в това безумство. Да бъдем нетърпили към всеки, направете вероятното и невъзможното да спрем войната на пътя, сподели министър председателят.

По отношение на изборите разгласи, че полицията е още веднъж на първа линия, само че " желая да знаете, че не сте сами, държавното управление ще направи всички нужни против купения избор ", сподели министър председателят.

Ще бъдем безкомпромисни към нарушаванията, разгласи вътрешният министър Иван Демерджиев. Той добави, че добре са известни порочните практики във връзка с пазаруването на гласове.

Да поставим всички старания да разкрием лицата, които стоят зад порочните практики - купеният избор, корпоративният избор.

Може би най-важната тематика е предварителна защита във връзка с всевъзможни форми - войната на пътищата, битовата престъпност, Данък добавена стойност измамите, сподели вътрешният министър. Той добави, че обстановката по пътищата е доста тежка. В хода на съвещанието щели да бъдат обявени и съответните ограничения.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР