Вашата натална карта може да разкрие много за любовния ви

...
Вашата натална карта може да разкрие много за любовния ви
Коментари Харесай

Зодиите, които сключват брак на по-късен етап от живота си

Вашата натална карта може да разкрие доста за любовния ви живот - да вземем за пример вида сътрудник, с който сте най-съвместими, или какъв брой евентуално е да се разведете. Диаграмата може даже да подскаже по кое време има възможност да се ожените , описват от.

Професионален астролог може да вникне надълбоко в картата ви, с цел да откри характерния за вас отговор, но  вашият безоблачен знак (зодия) също може да ви даде известна визия . Според Емили Нюман, медиум и астролог, има три зодиакални знака, които е най-вероятно да сключат брак на по-късен стадий от живота си .

Ако желаете да ревизирате по кое време вие или някой, който познавате, е евентуално да се венчае, добре е да вземете под внимание полезностите и възгледите на всеки знак за взаимоотношенията . Например Ракът е най-грижовният знак на зодиака, който цени дома и фамилията си над всичко друго. Според Нюман представителите на тази зодия са доста нетърпеливи да намерят идеалния сътрудник и да стартират взаимния си живот с него. „ Те желаят сигурността и сигурността, които бракът дава, и не се опасяват да се грижат за бебета “, споделя тя. По тази причина те избират да се оженят по-рано.

Друг знак с афинитет към традицията е Телецът. „ Той има вяра, че би трябвало да се ожени до 24 или 25-годишна възраст “, твърди Нюман. „ Телците са от вида хора, основана за постоянни взаимоотношения, тъй че избират да останат в сигурна връзка. “ Те биха отделили време, с цел да се обвържат с верния човек, и са склонни да излизат на срещи за да намерят този, за който желаят да се оженят. След като го открият, те се отдават за цялостен живот.

Има и такива зодии, които биха предпочели да се въздържат от брака допустимо най-дълго . Вижте в галерията трите зодиакални знака, за които най-вероятно ще се оженят по-късно:
 Зодиите, които са склонни да сключат брак по-късно  Зодиите, които са склонни да сключат брак по-късно  Зодиите, които са склонни да сключат брак по-късно  Зодиите, които са склонни да сключат брак по-късно
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР