Вашата баня е може би най-пренебрегваната част от дома ви.

...
Вашата баня е може би най-пренебрегваната част от дома ви.
Коментари Харесай

4 трика, които ще ви помогнат да поддържате банята си винаги чиста

Вашата баня е може би най-пренебрегваната част от вкъщи ви. Често това е мястото, което разкрива какъв брой сте хигиенични и чисти като човек. В същото време, доста хора поставят изключителни старания да поддържат спалнята си чиста, само че не помнят да извърнат внимание на банята.
Замърсяването, разхвърлянето и намокрянето на банята е може би най-лесната задача! Може да замърсите и разхвърляте идеално чиста баня за секунди. И макар че е извънредно елементарно да разхвърляте банята, сигурно не е толкоз елементарно да я почистите! Затова имаме за вас няколко елементарни метода, които ще ви оказват помощ да поддържате банята си чиста за по-дълъг интервал от време.
 Мизерия в банята? Ето по какъв начин да изчистите плочките за секунди Мизерия в банята? Ето по какъв начин да изчистите плочките за секунди
Банята би трябвало да бъде най-чистото място в жилището. В края на краищата, това зависи от реда в фамилията. За да поддържате чистотат...
Винаги подсушавайте банята след потребление
Вместо да игнорирате водата и да я оставите да основава онази влажна и тежка миризма, създайте си табиет постоянно да изсушавате банята след всяка приложимост. Използвайте моп, с цел да изтласкате непотребната вода в канализацията и включете вентилатора, откакто вземете душ, с цел да поддържате банята чиста и суха.

Мивката постоянно е най-претрупаното място в банята. С празни тубички за паста за зъби и затрупан с пяна сапун, легнал на мивката, тя може да наподобява много препълнена и мръсна. Затова организирайте всекидневно мивката си, като хвърляте нещата, от които към този момент не се нуждаете, и я забърсвайте, когато има потребност.
 8 неща, чието място не е в банята 8 неща, чието място не е в банята
Банята е място, в което релаксираме, грижим се за хигиената и визията си. Много от движимостите ни са там, с цел да са ни по-лесни за потребление...
Използвайте панер за отпадък
Да имате панер за отпадък под мивката или покрай нея може да ви спести от доста неприятности. Той освен ще ви помогне да организирате нещата си, само че също по този начин ще ви помогне да поддържате банята си чиста, без претрупване.
Избършете стените на мивката и душа след всяка приложимост
Изпълнението на тази елементарна задача може да ви защищити от пламенно триене на стените и мивката през седмица! Създайте си навика да избърсвате стените на мивката и душа след всяка приложимост, с цел да сведете до най-малко натрупването на нечистотия и да спестите време и сила.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР