Вързана ли е била досега Бояна Шарлопова, затворник ли е

...
Вързана ли е била досега Бояна Шарлопова, затворник ли е
Коментари Харесай

Вдовицата на Стефан Шарлопов скъса синджира

Вързана ли е била до момента Бояна Шарлопова, пандизчия ли е била... Това се питат от ден на ден консуматори в нета, наблюдавайки фрапантната смяна у нея. Вдовицата на Стефан Шарлопов, който си отиде прекомерно рано от света преди четири години, сега живее и се държи по този начин, като че ли до момента е била под ключ.



Знаем, че Бояна наследи голямото благосъстояние на Шарлопов и не й липсва нищо. Мъже може да си намира под и над път - едно, тъй като е богата и второ, тъй като въпреки всичко е красавица. Но тя се държи като самотна жена, в търсене на мъж, надали не на последния трен, написа razkritia.

Шарлопова е още млада, тя е на 46 години, само че поради гена и процедурите, на които се подлага, наподобява на много по-малко години. Вместо стилна и класна дама обаче, тя постоянно втрещява нета с аспект на... по какъв начин да кажем... объркана жена.



Преди часове Бояна мина границата като пусна своя фотография в стори, на която безусловно задачите й гърди са изскочили голи от деколтето. Това не остана неусетно от хората, доста от които разясняват по конгреси, че е извънредно време да се стегне и да бъде образец за децата си.



" Кога ще я видите с такова облекло, до момента в който беше със Стефан Шарлопов?! Никога! Тогава носеше яки до брадичката и затворени пуловери. А в този момент се е пуснала все едно мъж не е видяла ", възмущават се в нета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР