Вързан с кабел е бил Красимир Каменов-Къро, преди да го

...
Вързан с кабел е бил Красимир Каменов-Къро, преди да го
Коментари Харесай

Преди екзекуцията Къро бил вързан с кабел, другите жертви – с белезници

Вързан с кабел е бил Красимир Каменов-Къро, преди да го гръмнат в главата в Южноафриканската република, оповестяват тамошни медии. Той бе погубен в дома си в Кейптаун през вчерашния ден сутринта.

Съпругата му, детегледачката и техният телохранител са били с белезници, излиза наяве от медийни изявления. По-рано се появи информация, че входната врата на жилището е била съборена, като че ли през нея е минал тежък автомобил. Смята се, че убийствата са били осъществени с оръжие със заглушител, защото съседите не чули нищо.

“Полицията бе извикана на мястото на престъплението, откакто телата бяха открити през вчерашния ден към 8,20 часа. Мотивът за убийствата към момента не е явен, проверяващите работят и търсят улики “, сподели пред „ 24 часа “ представителят на полицията Андре Траут.

Къро беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол по искане на българските управляващи. Каменов се търси по съмнения за ликвидиране, изнудване и опасност за ликвидиране.

Той бе обвинен в подбудителството на убийството на някогашния служител на реда Любомир Иванов, който беше убит в столичния квартал „ Лозенец “ предходната година.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР