Вървим в правилната посока. Така президентът на КНСБ Пламен Димитров

...
Вървим в правилната посока. Така президентът на КНСБ Пламен Димитров
Коментари Харесай

КНСБ иска още 20 дена платен отпуск за майките

Вървим в вярната посока. Така президентът на КНСБ Пламен Димитров разяснява пред Българска национална телевизия решението на държавното управление за 9% Данък добавена стойност за ресторантьорите.

Той добави, че въпреки и други като притежателите на фитнес зали и зеленчукопроизводители да се нуждаят от понижаване на Данък добавена стойност, политическото решение за ресторантьорския бизнес е с преимущество, защото най-губещи от изключителната обстановка са точно той и туризмът.

Синдикалистът изрази позицията на КНСБ, че данъчната система се нуждае от промяна. Необходимо е да има диференцирани налози, както и необлагаем най-малко за всички приходи. Плоският налог, по думите му, потвърди, че е неефикасен и това проличава от нивата, за стопански напредък, които България заема в европейските ранглисти. Най-силните стопански системи в Европа и света имат високи налози. Иначе, в изискванията на актуалната рецесия всички сме разбрали какъв брой значимо е да има " повече страна и по-ефективна страна ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР