Вървим по-скоро към плана за предсрочни избори. Това каза доц.

...
Вървим по-скоро към плана за предсрочни избори. Това каза доц.
Коментари Харесай

Доц. Даниел Смилов: Вървим по-скоро към плана за предсрочни избори

" Вървим по-скоро към проекта за предварителни избори ". Това сподели доцент Даниел Смилов, експерт по относително конституционно право и програмен шеф на Центъра за демократични тактики в предаването " Това е България " на Радио " Фокус ".

" В това национално заседание има опция да се направи кабинет, само че тя само е фокусирана върху четворната настройка от Герб, Дпс, Българска социалистическа партия, Български напредък ", съобщи доцент Смилов. 

Според доцент Даниел Смилов е в полза на ГЕРБ да има предварителни избори през март.

" Това ръководство може да е устойчиво в смисъл, че то ще има задоволително гласове в Народното събрание, някаква нестабилност би могла да пристигна от политиката която тя предлага тъй като то ще породи същият вид опозиция каквато имаше при третия кабинет на ГЕРБ ", добави той

По негови думи двете съществени задания пред идващото правителство е запазването на евро-атлантическа ориентираност на България и оправянето с корупционната репутация.

" Каквито и взаимни отстъпки да се вършат за основаване на държавно управление с тези две огромни задания не би трябвало да се вършат такива ", сподели в умозаключение доцент Смилов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР