Вървим напред. Процесът по създаване на нашата партия тече. Трудно

...
Вървим напред. Процесът по създаване на нашата партия тече. Трудно
Коментари Харесай

Борис Бонев: Искаме всяка една стотинка на София да се харчи почтено

Вървим напред. Процесът по основаване на нашата партия тече. Трудно се прави партия, в случай че искаш това да стане по легален метод, в случай че искаш всичко да бъде, както е в закона, с всички заявления и документи, това съобщи водачът на " Спаси София " Борис Бонев пред

" Надявам се при започване на идната година партията " Спаси София " да бъде публично записана, тъй че да имаме своя законов инструмент да се явим на идващите локални избори ", продължи той.

Той настоя, че групировката ще работи единствено на територията на столицата и съгласно него това е верният метод.

Борис Бонев акцентира, че партията ще се устоя от членски импорт и дарителска сметка към сегашната организация " Спаси София ".

" Когото и да изберем за претендент за кмет на София, той няма да завоюва доверието, в случай че няма цели ", безапелационен бе самостоятелният общински консултант.

" Искаме всяка една стотинка на София да се харчи честно, а София да е зелен град и да се възползва от европейските благоприятни условия сега ", акцентира водачът на организацията.

Според него от Столичната община не би трябвало да се оправдават с интернационалната обстановка за протичащото се в София.

" Преговорите започнаха на лидерско равнище. Изключително значимо е София да бъде извоювана на идващите локални избори. Не можем да си позволим нов мандат на ГЕРБ ", безапелационен бе той.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР