Въртят за разпадащото се метро, сучат - ама това било,

...
Въртят за разпадащото се метро, сучат - ама това било,
Коментари Харесай

Николай Марков: Въртят за разпадащото се метро, Бойко да каже какво направи и не се разпадна

" Въртят за разпадащото се метро, сучат - но това било, това било! Абе, Бойко! Кажи едно нещо, което направи и то не се разпадна. Замазвате от горната страна с камуфлаж, с цел да не виждат слепите, само че истината е гола. Всичко се срутва, тъй като няма по какъв начин шурей ти да схваща и от това. Знаем ги схемите, бъди уверен ", написа специалистът по национална сигурност.
" А този лъч на метрото, който в този момент би трябвало да го разрушите изцяло и отново да го вършиме отначало, никак не го мисли. Може да стане прелестен под земята канал по който да тече някоя река, която не сте отчели при проектирането.
 Българска национална телевизия: Още няма публична информация какво стана с метрото при Хаджи Димитър Българска национална телевизия: Още няма публична информация какво стана с метрото при " Хаджи Димитър "
Няма публична информация какво стана с метрото в сектора сред метростанции „ Театрална ” и „ Хаджи Димитър ”. Не...
Напълнете догоре канала на метрото с вода, с цел да може съветските специфични служби да го употребяват за други свои шпионки, които да идват по него напряко в министерски съвет. Там умерено да си редят кюлчетата със злато и пачките с милиони евро, пък някой след това да потвърждава, че са твои. Не са твои тези кюлчета и пари, всичко го знаем. Мои са.
Всички положителни неща се случват, Бойко, подземен и ти го знаеш. Затова остави метрото и вкарай цяла София подземен. Ще имаме първия в света под земята град-столица. Ще ни завиждат.
Ъндърграунд. То не, че в този момент не е същото, само че да е публично. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР