Въртележка е голяма! Бабите много помагат. Аз работя на ненормални

...
Въртележка е голяма! Бабите много помагат. Аз работя на ненормални
Коментари Харесай

Това, Което Направи Деси Банова Вбеси Цяла България! Ето Какво Се Случва, Докато Тя Обикаля По Почивки С Плевнелиев

„ Въртележка е огромна! Бабите доста оказват помощ. Аз работя на ненормални смени – или ставам заран в 4, или съм вечер до късно. И по този начин, трудничко е ”, споделя Деси Банова. И въпреки всичко тя намира време за новия си обичан, който не лишава от наличието си и даже се освобождава от малкия екран, с цел да пътува с него по света и да се любуват на сантиментални екскурзии, написа " Ретро ".

За да употребява връзката си с Росен първо в Лондон, а след това в Атина преди седмица, Банова за прощален път е връчила щерка си на татко ѝ Ивайло Граховски, възмущават се осведомени. Естествено, на първото задгранично странствуване на влюбените място за дечурлига няма, по тази причина и Йоана била командирована при баща си.

Това не е нещо ново за детето, тъй като и до момента в който Банова и Граховски били семейство, не синоптичката, а предприемачът бил този, който полагал повече грижи за дребната. Години наред всяка заран, когато 6-годишната Йоана трябвало да бъде приготвяна за детска градина, майка ѝ към този момент била в малкия екран, с цел да оповестява прогнозата за времето. И вечер татко ѝ бил този, който я прибирал от забавачката и се посвещавал на нея, до момента в който синоптичката се върне от работа.

Малката хубавица била по-близка с него, в сравнение с с майка си, която постоянно отсъствала. Затова и детето не се чувствало добре в дома на новото и гадже. Още по-лошото е обаче, че и отсега нататък Йоана, която растейки, ще има все по-голяма потребност от непосредственост с родителката си, ще би трябвало да я дели с Плевнелиев.

Самата Банова призна преди време, че даже когато детето ѝ е болно, не може да се освободи от работа. Когато съобщавала прогнозата, за щерка ѝ се грижели на смени бабите. Само че Йоана не била напълно съгласна: „ Връщам се от работа и тя стартира да кашля против мен. Казвам: „ Йоанка, какво правиш?! ”, и тя: „ Мамо, желая да те заразя, с цел да не вървиш на работа, да си стоиш при мен и да ме гледаш ”, признава синоптичката.

На този декор не е ясно по какъв начин ще одобри Плевнелиев работните ѝ задължения. Той непрекъснато пътува и упорствал Банова да е с него, а не да са непрекъснато разграничени, както беше с някогашната му брачна половинка Юлиана. Въпрос на време съгласно сътрудници на Деси било тя да напусне малкия екран, още повече че новият ѝ обичан е милионер и не ѝ се постанова да работи за издръжката си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР