Вършец е в пълна готовност за представянето си в международната

...
Вършец е в пълна готовност за представянето си в международната
Коментари Харесай

Вършец раздава спа почивки на туристическо изложение в столицата

Вършец е в цялостна подготвеност за представянето си в интернационалната туристическа борса „ ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО”. Тя ще се организира в интервала 14-16 февруари в София. Там Вършец ще разпространява своите туристически обекти, места за настаняване, както и локални производители.
Вършец се включва в ревюто към този момент повече от 10 години. Този път щандът ще е по-голям, атрактивен и с нова визия, загатнаха от локалния туристически информативен център.
„ Посетителите на щанда ни ще могат да получат от нашите нови осведомителни материали. Подготвили сме пълноцветни карти с направления на екопътеките в и към Вършец. Ще проведем и лотария с атрактивни награди, измежду които нощувка за двама със закуска и вечеря. Тегленето на премиите ще бъде на 15 февруари, от 16 часа, с цел да може печелившите да посетят още един път туристическата борса, идвайки за подаръка си “, заяви Даниела Лилова от туристическия информативен център във Вършец.
На щанда ще бъдат препоръчани за дегустация кашкавали, сирена и вина-местно произвеждане. Своите артикули там ще презентират от мандра „ Вършец “.
От курортното градче се надяват да бъдат отличени с премия за представянето си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР