Върнете се още веднъж към един от най-знаковите образи на

...
Върнете се още веднъж към един от най-знаковите образи на
Коментари Харесай

Луций се завръща по-късно тази година

Върнете се още един път към един от най-знаковите облици на хорър жанра.
Финското студио Shiver Games анонсира излизането на трета игра, отдадена на Луций, подлото малко дете, в една игра, въодушевена от паметния хорър „Поличбата“.

Очаква се в Lucius III да забележим демоничното дете да продължи да извършва своята задача, в това, което бива несъмнено от студиото като „изцяло ново наративно преживяване“.

Луций, малко момче, родено на 6.06.1966, чиито татко е самият Дявол, се завръща в своя квартал в Уинтър Хил, мястото, където прекарва своите първи шест години от своя живот. В последната игра от поредицата – Lucius II – ние оставихме дребния палавник като единствения оживял от пожара на къщата на неговите родители. Луций бива отведен към психиатричното поделение на болничното заведение „Свети Бенедикт“, където биват отключени адските врати.

Играта излиза в края на тази година в Steam и ще показа усъвършенствана визия, напълно нова история, опция за проучване на Уинтър Хил в цялост, потреблението на мощни вълшебства и над 20 истински пиеси, които да засилят резултата от играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР