Върнете се обратно в идиличните дни на 2004, когато виковете

...
Върнете се обратно в идиличните дни на 2004, когато виковете
Коментари Харесай

WoW Classic се завръща на 27 август

Върнете се назад в идиличните дни на 2004, когато виковете „ for the Horde “ и „ for the Alliance “ бяха истински с връщането на World of Warcraft Classic на 27 август. Blizzard разгласи датата на излизане в дълга обява, в която се загатват и интервалите на затворените бети и стрес-тестове през идващите 3 месеца.

Обявената дата на стартиране е съвсем две години откакто Blizzard Entertainment удостовери, че ще пусне и ще поддържа „vanilla“ версия на играта. Това решение пристигна, откакто с години почитателите на играта го правеха зад тила на Blizzard. Опитът им беше обществена загадка, и Blizzard се бориха настойчиво с него.

„Определени WoW играчи ще бъдат поканени“ на първата затворена бета, която стартира на 15 май. Blizzard не удостовери какво прави едни почитатели по-квалифицирани от други ( евентуално са такива, които са попълнили избрани петиции ). Преждевременно, играчи, които желаят да се включат в по-късни стрес-тестове, които ще се състоят този май, юни и юли, могат да се включат, като задействат конфигурация в формалните си Blizzard сметки.

А в случай че не можете да чакате да заплюете име на елфа си на WoW Classic сървър по ваш избор, безусловно си сложете записка в календара. Blizzard ще отвори регистрацията за имена на герои в WoW Classic на 13 август за настоящи клиенти на модерната версия на World of Warcraft.

Към формалният анонс на плана през 2017 включваше къс тестов интервал за гости на BlizzCon. Според ArsTechnica , WoW Classic се приближава доста до най-старaта версия на WoW. Към този миг не може да се каже кои усъвършенствания от по-късните версии са се промъкнали в „ класическата “ версия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР