Варненци се свързаха с Петел, за да информират, че не

...
Варненци се свързаха с Петел, за да информират, че не
Коментари Харесай

Варненци в гъстонаселен район скочиха срещу новата Зелена зона

Варненци се свързаха с " Петел ", с цел да осведомят, че не са съгласни с разчертаването на новата Зелена зона сред улиците " Брегалница " и " Бъкстон ".

Ето какво пишат те:

" Във връзка със зелената зона в региона сред ул Брегалница и ул Бъкстон, живущите на ул Тодор Димов сме доста загрижени тъй като улицата не е разчертана за паркиране и там няма да има парко места. За сведение, съседната  улица Ген. Кантарджиев е с 15см по тясна и все пак е разчертана. Районът е гъсто обитаем и отредените парко места ще бъдат незадоволителни, все пак общината е решила ул " Тодор Димов " да не бъде разчертана, макар, че е по необятна от други улици, които са разчертани.

Съседи приказват, че на ул. " Тодор Димов " живеят двама общински чиновници, които доста държали улицата да няма парко места и са лобирали сполучливо пред администрацията за изключването и от листата за паркиране. 

В момента всички живущи в региона от ул Брегалница и ул. Бъкстон сме организирали събиране на подписи с искане ул. " Тодор Димов да бъде разчертана за паркиране. Ако това не бъде удобрено, явно без причина ще организираме митинг на възмутените от активността на администрацият и уредниците на Синя и Зелена зона във Варна. ", показват хорат в писмото си.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР