Варненци се събраха на протест срещу насилието, предаде репортер на

...
Варненци се събраха на протест срещу насилието, предаде репортер на
Коментари Харесай

Втори национален протест: Жители на Варна се обединиха за Дебора и срещу насилието

Варненци се събраха на митинг против насилието, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Тези 60 дни са прахуляк в очите на хората. Всяко принуждение би трябвало да бъде наказвано! ", сподели варненка през днешния ден по време на митинга " Не на насилието " във Варна.

Хората не престават да упорстват за тежка присъда за насилника на Дебора и смяна в закона. Хората недоволстват против отношението на институциите към насилствения акт и неналичието на съответно държание в редица закононарушение.

Варненският юрист Светлозар Николов, който участва на всеки митинг подсети, че обвиненият Георги Георгиев е към този момент разследван за нанасяне на телесната щета и пита за какво този човек е на независимост. " Няма изясненост за какво Георги е бил пуснат, в случай, че раните нанесени на Дебора са направени с особена свирепост. Време е съществени промени и оставки! ", сподели още Николов.

" Как се пресмятат тези 60 дни. Какво става в случай че реша да обезобразя приятелката си на 59-я ден. Това е несериозно! ", възмути се Хаго Бабикян, един от уредниците на митинга във Варна. "

Варненци се заканиха да излизат на митинг всеки понеделник, до момента в който обстановката в България не се промени.

Във Варна през днешния ден участва и Ели Венкова, уредник на Националния митинг в Стара Загора. Тя дойде особено в Морската столица. " Дебора знае за вашата поддръжка и е признателна ", сподели Венкова.

 

 

 

 

 

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР