Варненци и гостите на града ще премерят сили в дуели

...
Варненци и гостите на града ще премерят сили в дуели
Коментари Харесай

„Фермата” и One Love Tour завладяват Варна в разгара на летния сезон на 28 юли

Варненци и гостите на града ще премерят сили в дуели от „ Фермата “ в Морската градина от 10:00 часа в събота

Четвъртата спирка на българо-македонския фестивал One Love Tour е Морската градина във Варна, където тази събота варненци и гостите на града ще могат да изживеят приключението на паметното риалити на bTV „ Фермата “ със надпревари, занаяти и хубава музика. В 10:00 часа на 28 юли всеки искащ ще може да тества уменията си изцяло гратис в достоверните борби за елиминация и имунитет в телевизионната игра, чиито нов сезон следва да забележим тази есен по bTV.

В компанията на емблематичните фермери - служителят на реда Димитър Господинов, колоритният Горан от гората и Юлиана Попдимитрова от втория сезон на шоуто, гостите на фестивала One Love Tour ще се състезават в обичайни игри и занаяти като рязане на греди с трион, сцепване на трупи с секира и нареждане на колелото на „ Фермата ”. В морската столица дребни и огромни ще могат да се включат в пукотевица с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна, „ познай ограниченията ” и други

Доброто въодушевление през целия ден в разгара на летния сезон е обезпечено от редица вълнуващи интензивности и викторини за цялото семейство в „ Алея на занаятите “ и към мобилните питейни заведения и заведения за хранене. Вечерта празникът ще продължи с концерт с присъединяване на водещите на „ Гласът на България “ Pavell & Venci Venc`, продуцентът и музикант Владимир Ампов – Графа, македонците „ Next time “ и „ Слаткаристика “, както и надарената Деси Добрева. На сцената ще се качат и специфичните посетители Дичо и Теди Кацарова, с цел да потвърдят, че музиката и любовта постоянно побеждават.

Следващите спирки на One Love Tour при вход свободен са:

Охрид – 1 август. 

Струмица - 11 август,

Кавадарци - 7 септември,

Русе – 8 септември

Стара Загора - 5 октомври
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР