Варненското алтернативно младежко пространство ХАЛЕ 3 днес отбелязва 10 години

...
Варненското алтернативно младежко пространство ХАЛЕ 3 днес отбелязва 10 години
Коментари Харесай

Времето лети: Варненската алтернативна младеж празнува 10 години от старта на проекта превърнал се в ХАЛЕ 3

Варненското различно младежко пространство ХАЛЕ 3 през днешния ден отбелязва 10 години от началото на активността си. Това стана ясно от обява страницата във Фейбсук на обичаното място на доста тийнеджъри и хора с постоянно млад дух.

На 6 декември 2008-а година е приключена първата рампа за скейт, която слага началото на плана, трансформирал се в една от емблемите на младежка Варна.

“ХАЛЕ З ” е образувано от три пространства сплотяващи хората в общата концепция за независимост, самостоятелност и творчество. На повърхност от 200 м2 е ситуирано непрекъснато изменящо се стрийт-рампа-пул трасе за рискови спортове. Втората зала е за аудио-визуални пърформанси, концерти, кино и представления, а третата зала е отделена за творчество, разформироване или споделено работно място, тенис маса, електронни и настолни игри, кухня и библиотека. " Освен това си имаме и загадка работилница за работа с всевъзможни материали ", прибавят стопаните на необикновеното пространство.



„ 10 години скейт, 10 години рампи, 10 години страст, 10 години разнообразни, 10 години празненство, 10 години крепко бачкане, 10 години импровизация... Този месец планът ХАЛЕ навършва 10 години и по тази причина желаеме да споделим с вас нашият списък от мемоари. През целия декември ще споделяме фотоси от уловени мигове във времето. Искаме да благодарим на всички дали своят принос планът да се развива толкоз време. Продължаваме напред... За да подкрепите плана и притежавате парченце от историята, може да си закупите картичка или принт от " Хале 3 ", или да поръчате, като изпратите известие на страницата ни “, пишат основателите на ХАЛЕ 3



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР